Professionelt Web Design - Sælg Mere Online

Er dit Web Design effektivt? Vi tænkte nok at du var i tvivl, for hvad er et effektivt Web Design egenligt? Hos eConstruction har vi en klar holdning om hvad et effektivt Web Design er. Et Web Design skal være kreativt, dog ikke for marketingfolkenes egen skyld, men for at danne ramme om, og understøtte budskabet, som hjemmesiden indeholder. Der skal eksistere en balance mellem funktionalitet og brugervenlighed, så den besøgende altid ved hvor han er og hvor han skal hen. Web Designet skal være unikt og skræddersyet til din virksomhed.

Sælgende Web Design

Din hjemmeside er din virksomheds vigtigste salgsvindue. Det er her dine potentielle kunder får det første indtryk af din virksomhed, og derfor er det vigtigt, at du sender de rigtige signaler, for at opnå en højst mulig konvetering fra besøgende til kunder. Dit Web Design bør opdateres, optimeres og vedligeholdes på lige fod med alle andre udstillinger. Internettet er et dynamisk medie, og derfor kræves der jævnlig opdatering, hvilket er nemmere end du tror med vores Full-service Webhotel eller Simple CMS.

Når en besøgende kommer ind på din hjemmeside, har du 8 sekunder til at overbevise vedkommende om, at forblive på din hjemmeside og læse videre. Det er derfor vigtigt, at det er let og hurtigt for den besøgende, at finde den ønskede information på din hjemmesiden.

For at din hjemmeside er interessant i forbrugernes øjne skal den være unik og særligt fængende. Der kan opnåes en højere konvetering, ved at dit Web Design, tekster og billeder får indarbejdet en call-to-action strategi. En sådan strategi omfatter bl.a. udarbejdelsen af salgstakster, der kommer den besøgendes spørgsmål i forkøbet, uden at stille vedkommende overfor unødvendige valg. Det kan eConstruction Webbureau hjælpe dig med.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Unikt Web Design

eConstruction designer udelukkende unikke Web Designs, der er skræddersyet til din virksomhed, således at du skiller dig ud fra dine konkurrenter. Det visuelle udtryk er afgørende for, om det er dig eller din konkurrent der bliver husket af din målgruppe.

Din kernekompetance, værdigrundlag og Visuelle Identitet, bliver indarbejdet i Web Designet, således at du bliver husket for lige præcis det du står for. Det er vigtigt at Web Designet appellerer til målgruppen, dens værdier og identitet. Derigennem skabes den ønskede præference for dit produkt hos den besøgende.

Vores Web Designs er brugervenlige, overskuelige og understøtter din virksomheds budskab, for at danne ramme om det du vil fortælle din potentielle kunde, frem for at tage opmærksomheden fra budskabet igennem forvirrende effekter.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Optimeret Web Design

eConstruction ved, at det ikke kun er det visuelle, der udgør et godt Web Design. Den bliver jævnligt besøgt af søgemaskinerobotter, der udelukkende kan læse koder, tekster og links.

eConstruction designer altid vores Web Designs med Google i tankerne, så du får den bedst mulige placering ud af dit indhold. Programmeringen er minimalistiske, så filerne er mindst mulige og dermed opnås den kortest mulige loading-tid.

Web Designs ses af den besøgende i forskellige ”browsere”, som er det program der viser en hjemmeside. Hver browser har sin egen forståelse af en kode og viser dem af og til forskelligt. eConstruction optimerer Web Designs, så de vises ens i de 5 største browsere, der dækker 99,8 % af alle besøgende.

Alle vores Web Designs er forberedt til integration af eConstructions Simple CMS, hvis du på et senere tidspunkt skulle ønske at opgradere din hjemmeside, med muligheden for selv at redigere i indholdet.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Lommeprojektor.dk

Projektpræsentation

Web Designet Projektpræsentation omfatter et unikt Web Design med op til 5 sider bestående af tekster og billeder, der omhandler projektet. Der er mulighed for tilkøb af 3D præsentationer.

Kontakt for pris
Wadokan Karate Århus

Firmaprofil

Web Designet Firmaprofil dækker over et skræddersyet Web Design på op til 10 sider bestående af tekster der beskriver virksomheden, samt en kontaktside med e-mail formular, kort og andre funktioner.

Kontakt for pris
Kirstine Sand

Dynamisk Firmaprofil

Dynamisk Firmaprofil er et enestående Web Design med op til 10 statiske sider, et dynamiske produktportefølje samt en interaktiv kontaktside. Tilknyttet er et eConstructions simple CMS system.

Kontakt for pris.

eConstruction Hjemmeside Design · kontakt os via e-mail · Tlf. +45 23 72 23 81 · Frederiksgade 88, 5. sal · DK-8000 Århus C · Copyright © 2023 · Sitemap