Stærk Visuel Identitet - Den Røde Tråd

Hvad er din Visuelle Identitet? Det er langt fra alle, der er bevidste om hvor vigtigt det er, at skildre en virksomhedsidentitet i virksomhedens daglige kommunikation med omverdenen. En strømlinet Visuel Identitet signalerer seriøsitet og ambitioner, hvilket ofte kan afgøre om det er dig eller konkurrenten, der får en given ordre. Et logo design er ikke bare et logo, men et design, der inkluderer en velovervejet række af værdier, som du ønsker at få knyttet til din virksomhed, og dermed i dennes Visuelle Identitet.

Den Visuelle Identitet

Alle virksomheder har en Visuel Identitet. Spørgsmålet er, om din virksomhed er bevidst om sin identitet og bruger den strategisk til at kommunikere til omverdenen.

Årsagerne til udvikling og gennemførsel af en ny Visuel Identitet er mange, oftest omfatter de hidtil manglende bevidsthed omkring Visuel Identitet, internationalisering, innovation, fusion, navneskifte og senest finansiel krise.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Hvad er en Visuel Identitet?

En Visuel Identitet er din virksomheds unikke fundament bestående af din virksomheds karakteristika, kerneværdier og kultur udtrykt i grafisk design. Den visuelle identitet er nøje forbundet med din virksomheds positionering og brand. Den visuelle fremtræden er din virksomheds ansigt udadtil, der skaber genkendelse, forståelse og præference.

Den visuelle identitet er et stærkt værktøj til positionering, branding og markedsføring, der præsenterer din virksomhed som helhed og derved påvirke din virksomheds omdømme i en gunstig retning. Denne retning ses ofte som værende en befordring af den ønskede markedsposition og image, kultur og værdier samt vision og strategiske mål.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Værdierne i en Visuel Identitet

Værdierne i din virksomhed, der skal implementeres i dennes visuelle identitet kan kategoriseres som værende enten hårde eller bløde. De hårde værdier er målbare, så som aktivitetsomfang, organisationsopbygning og lokalitet. De bløde værdier er virksomhedens måde at handle på, så som virksomhedskultur, miljøbevidsthed og ledelsesstil.

Ved udvikling af en Visuel Identitet er det essentielt at opsamle indsigt i din virksomheds kultur, organisation og sociale aspekter gennem en omfattende research, for at opnå en dyb forankring i hele din organisationen. En Visuel Identitet skal kunne ved første øjekast åbenlyst informere beskueren om hvem du er, hvor du er på vej hen, hvordan du kommer derhen, hvad vedkommende får ud af det, og hvad du forventer af personen.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

De fem elementer i en Visuel Identitet

En Visuel Identitet bygger på fem vigtige elementer bestående af logo, farvepalette, illustration, typografi og grafiskstil, der benyttes i alle din virksomheds kommunikative foretagender, således at den visuelle identitet bliver udbredt mest muligt.

Logoet er centralt for en Visuel Identitet, idet logoet er blikfang for identiteten og tovholder på de fleste værdier den visuelle identitet skal sende. Det er vigtigt, at dit logo er tidssvarende, og tilpasset den verden det skal ses i. En strømlinet Visuel Identitet omfatter dog ikke udelukkende logoet, men en komplet brevlinje, Web Design, skildring, emballage, foldere, brochure, annoncering m.v. Det er vigtigt at den røde tråd i den visuelle identitet er tydelig, for at den visuelle identitet opnår størst gennemslagskraft, da sammenhængen i denne er essentiel.

eConstruction Webbureau har kendskab til aktuelle design stile og omfattende erfaring med udvikling og modernisering af visuelle identiteter. Et visuelt design udarbejdes ofte med et tilknyttet Web Design, der er SEO optimeret og med et Full-service Webhotel og eventuelt CMS tilknyttet.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Logo Design

Logo Design

Design af et tidssvarende logo, der skaber blikfang og er tilpasset den verden det skal ses i. Logoet udstråler virksomhedens værdier, kernekompetance og idégrundlag.

Kontakt for pris
Brevlinje

Brevlinje

Design af visitkort, brevpapir og kuverter med den perfekte balance mellem blikfang og simplicitet i overensstemmelse med eConstructions vision om hvad en stærk Visuel Identitet er.

Kontakt for pris
Visuel Identitet

Visuel Identitet

Design af en stærk Visuel Identitet omfattende logo og brevlinje, herunder visitkort, brevpapir og konvelutter. Den Visuelle Identitet vil sikre, at de rigtige signaler bliver sendt til omverdenen.

Kontakt for pris

eConstruction Hjemmeside Design · kontakt os via e-mail · Tlf. +45 23 72 23 81 · Frederiksgade 88, 5. sal · DK-8000 Århus C · Copyright © 2023 · Sitemap