Simple CMS Løsninger - Opdater Let Online

Er dit CMS fuldt ud SEO optimeret? Et Content Management System eller CMS er et system som alle kan benytte, til at administrere sin hjemmeside. Desværre er mange CMS systemer meget indviklede, og mange giver derfor op på halvvejen. eConstruction har udviklet vores egen simple CMS løsing, som er markedets letteste system at benytte. Det simple CMS system er udviklet med SEO optimering i fokus, og udnytter derfor dine data på bedste mulige måde overfor søgemaskinerne. Simple CMS moduler, effektiv SEO.

CMS System

Et CMS system er et online administrationssystem, hvorigennem du selv kan opdatere din hjemmeside. eConstruction Webbureau har selv udviklet sit eget simple CMS system, der er SEO optimeret i et omfang der gør, at alt on-site SEO optimering er i orden, herunder programmeringen og webarkitekturen.

Brugerfladen i det simple CMS system er den simpleste på markedet, uden at du mister funktionaliteten af din hjemmeside. Der er tips og hints, der hjælper dig med at udfylde felterne korrekt, således at SEO optimeringen forbliver på højt niveau.

eConstructions simple CMS integreres i et Web Design udviklet af eConstruction, på baggrund af dit Visuelle Identitet, for at sikre den bedst mulige funktionalitet og SEO optimering.

Det simple CMS system er til den erhvervsdrivende, der opdaterer sin hjemmeside ofte, og har en bred produktportefølje, eftersom eConstruction tilbyder et Full-service Webhotel, hvori der er inkluderet et antal arbejdstimer til opdatering, vedligeholdelse og rapportering. Hvilket oftest vil være billigst, og helt sikkert mest effektivt.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Simple CMS

Firmaprofil Simple CMS

Simple CMS til Web Designet Firmaprofil omfatter administration af sider med tekster og billeder, samt redigering af de generelle kontaktoplysninger.

Kontakt for pris
Simple CMS

Dynamisk Firmaprofil CMS

Simple CMS til Dynamisk Firmaprofil inkluderer udover administration af billeder, tekster og kontaktoplysninger også administration af produktporteføljen.

Kontakt for pris

eConstruction Hjemmeside Design · kontakt os via e-mail · Tlf. +45 23 72 23 81 · Frederiksgade 88, 5. sal · DK-8000 Århus C · Copyright © 2023 · Sitemap