Effektiv SEO Optimering - Til Tops i Google

Hvilken strategi bruger du for at opnå en god placering hos Google? Langt de fleste bruger ikke SEO Optimering effektivt (søgemaskineoptimering). Det er en skam, da 95% af alle danskere Googler når de leder efter noget på nettet. Mange udviklere og designere regner med, at Google nok selv sørger for, at dit website kommer til at ligge nr. 1, men sådan er det ikke! eConstruction specialiserer sig i at designe, programmere og SEO optimere i overenstemmele med søgemaskinernes retningslinjer ved brug af metoder vi ved der virker.

Pull markedsføring er effektiv markedsføring

Ved pull markedsføring forståes, at en forbruger allerede efterspørger et produkt, når vedkommende udsættes for markedsføring. Det er lige præcis det der sker, når en bruger søger efter noget på Google. Dette sparer dig for den første fase i beslutningsprocessen, nemlig "problem erkendelse". Det vil sige, at vedkommende der besøger din hjemmeside enten er i fasen "informations søgning" eller "vurdering af alternativer", altså er den besøgende meget modtagelig overfor budskaber fra dine reklamer og din hjemmeside. Din eneste opgave er at få vedkommende fra Google og ind på din hjemmeside, og med en god salgstekst skubbe vedkommende videre til "købsbeslutning" og dermed lukke handlen.

Når man så tænker på at 95% af alle danskere Googler, når de søger informationer, så kan det ikke gå hurtig nok med at komme til tops i Google! eConstruction er den helt rette til at hjælpe dig med dette. Vi udarbejder en SEO Strategi for din hjemmeside og gennemføre denne ved SEO optimering.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

SEO Optimerings Strategier

SEO optimering er ikke en fast pakke man kan købe og så ligger man nr. 1 på de søgeord man ønsker. Det forholder sig sådan, at SEO optimering handler om at være kreativ, eftersom det ikke er alle faktorer omkring SEO optimering, som man selv er herre over. Links er nemlig den vigtigste enkeltstående faktor, når man taler om SEO optimering, men også den eneste faktor, som du ikke kan optimere på dit eget site. eConstruction har et udvalg af metoder til at skabe mange relevante links, og hurtigt få din hjemmeside listet fornuftigt på dine vigtigste søgeord.

Full SEO Optimering

Hvis man gennemfører en Full SEO Optimering, er det realistisk i de fleste brancher, at du opnår en placering på forsiden af Google, ved søgning på flere relevante søgeord. Denne placering vil typisk resultere et boost på op til 400% af den eksisterende traffik på din hjemmesiden.

Derfor bør du få udarbejdet en strategi for din markedsføring i søgemaskinerne, så en struktureret tilgang til SEO optimeringen bærer frugt, frem for at skyde med spredehagl og satse på, at man rammer noget der giver lidt salg. For at kunne udarbejde en SEO Strategi bør du først få foretaget en SEO Analyse, for så på baggrund af denne, fastsætte en SEO Strategi for den videre markedsføring.

SEO optimering og markedsføring i søgemaskinerne er en løbende process, da andre også SEO optimerer ligesom dig. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med dine rankings og ikke stopper din SEO optimering, selvom du ligger nr. 1. Du skal forsvare din førsteplads, hvis du vil beholde den. Med et Full-service Webhotel modtager du SEO & statistik analyser, hvori du bliver informeret om hvordan det går wed dit website, og hvad eConstruction Webbureau anbefaler der bør gøres, for at du kan forbedre eller forsvare din position.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

On-site SEO Optimering

Google kan kun læse en hjemmesides tekster og følge dens links, det er derfor særdeles vigtigt at udforme unikke tekster, som er fyldt med gode søgeord og links der uddyber fagbegreberne. Lige efter links er tekster det vigtigste enkeltstående element der afgør, din hjemmesides placering i Google.

En hjemmesides opbygning er væsentlig i forhold til SEO optimering, da en forkert struktur kan være til hindring for, at en hjemmeside overhovedet kommer med i Googles resultater.

Google kan ikke så godt lide koder, faktisk belønner Google hjemmesider for at bruge mindst mulig kode, eller i hverfald at udelade alt det kode, som Google ikke kan bruge til noget. Derfor programmerer eConstruction dit Web Design meget minimalistisk, hvad koden angår, hvorved vi opnår det samme resultet, men med en mere koncentreret kode. Af samme årsag har vi udviklet vores Simple CMS, som er både simpelt at administrare, og et usædvaneligt stærkt SEO værktøj, hvis du selv ønsker at redigere din hjemmeside. Vi understreger dog, at et CMS ikke kan erstatte en SEO fagmands keywordoptimerede tekster og kreative linkbuilding foretagender.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Off-site SEO optimering

Den vigtigste enkeltstående faktor, hvad SEO optimering angår, er links fra andre hjemmesider til din hjemmeside. I Googles verden betyder et link, at en anden står inde for dig og dit indhold på din hjemmeside. Derfor er linkbuilding en vigtig del af en effektiv SEO Strategi, men et link er ikke bare et link. Der er stor forskel på hvor meget et link bidrager til din placering i søgemaskinerne, alt efter relevans, indflydelse på nettet og måden man linker på.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

SEO Analyse

SEO Analyse

En SEO Analyse belyser områder, der kan forbedre din hjemmesides position i søgemaskinerne væsentligt. Hjemmesidens webarkitektur, programmering, linkbuilding og oplagte søge ord vil blive analyseret.

Kontakt for pris
Linkbuilding

Linkbuilding

Det vigtigste enkeltstående element, hvad angår SEO Optimering af en hjemmeside, er links, og eConstruction kan tilbyde omfattende linkbuilding, der sikrer indeksering og god placering i Google.

Kontakt for pris
Full SEO Optimering

Full SEO Optimering

Har dit website aldrig sat sig ind i SEO optimering, bør du se på både on-site og off-site SEO optimering. Full SEO Optimering omfatter en SEO Analyse, SEO Strategi og Linkbuilding til en favorabel pris.

Kontakt for pris

eConstruction Hjemmeside Design · kontakt os via e-mail · Tlf. +45 23 72 23 81 · Frederiksgade 88, 5. sal · DK-8000 Århus C · Copyright © 2023 · Sitemap