Facebook Markedsføring - Reklame & Annoncer

Over 50% af den Danske befolkning har en Facebook profil, og med suverænt flest Facebook profiler pr. indbygger, bliver vi kaldt Facebook-nationen. Det vil sige, at du kan nå ud til størstedelen af din målgruppe igennem Facebook markedsføring. De fleste logger ind på Facebook dagligt, og hyppigheden overstiger for manges vedkommende, frekvensen de checker deres e-mail. Med andre ord er der gode muligheder for effektiv reklame igennem Facebook.

Facebook Pages Markedsføring

Skab en tilstedeværelse på Facebook for din virksomhed, der agerer som en brugerprofil, til at forbinde og kommunikere med dine kunder, samt forstærke dit budskab til dine abbonenter og deres venner. En Facebook Page er en offentlig profil, hvor du kan dele din virksomhed og dens produkter med Facebook brugere.

Facebook Pages er ligesom nyhedsbreve i den forstand, at du sender budskaber ud til dine abonenter. Forskellen er dog, at nyhederne er korte og præcise på Facebook, hvilket sikrer at læseren ikke er i tvivl om budskabet og hvordan vedkommende skal tage action. Nyhederne bliver en del af dine abonnenters nyhedsstrøm, der består af deres venners aktiviteter på Facebook. Det sikrer at dine nyheder bliver læst af dine abonnenter, eftersom de har en personlig interesse i din virksomhed, og alt andet i deres nyhedsstrøm.

Derudover har du mulighed for at sende en besked til dine abonnenters indbakke, som vil være markeret som ulæst indtil modtageren læser denne. Det er mere lig e-mail nyhedsbreve, og giver dig mulighed for at sende større nyheder ud til dine abonnenter, som kun de kan se.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Facebook Markedførings Virale Effekt

Den største styrke ved Facebook Pages er den virale effekt, da det er utroligt let og alment accepteret, at anbefale koncepter og produkter til venner på Facebook. Folk er altså mere villige til, at abonnere på din Facebook Page end på dit nyhedsbrev.

Når dine abonnenter foretager sig noget, der er relateret til din Facebook Page, vil det blive set af deres venner via nyhedsstrømmen. Når abonnentens venner foretager sig noget, der er relateret til din Facebook Page vil nyhedsstrømmen holde den virale mund-til-mund effekt kørende i bredere kredse af venner. Den virale effekt vil give din virksomhed daglig omtale, branding, mersalg og flere abbonenter.

Den effekt du opnår ved at benytte en Facebook Page er, at dine kunder føler, at du yder en ekstra service, når du gør dem opmærksom på nyheder, nye produkter og andre ting som har deres interesse. Det giver en øget loyalitet og knytter dine kunder tættere til din virksomhed og skaber dermed gensalg. Derudover giver Facebook Pages dig mulighed for at kickstarte salget af nye eller glemte produkter.

Forstå din Målgruppe med Facebook Markedsføring

Markedsføring igennem Facebook Pages giver din virksomhed mulighed for, at høre kundernes meninger om dit produkt og dermed en bedre forståelse af jeres målgruppes behov. Dette er guld værd, da det kan bruges til at forbedre dine produkter, dit koncept og din forretning.

eConstruction kan hjælpe dig med at oprette, implementere og vedligeholde din Facebook Page.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Facebook Reklame & Annoncer

Facebook Reklame & Annoncer giver dig mulighed for, at målrette dine annoncer umådeligpræcist. Det skyldes, at Facebook giver dig adgang til brugernes demografiske informationer, hvor du har mulighed for at segmentere dine potentielle kunder efter land, alder, køn, seksuel orientering, civilstatus, sprog, uddannelse, arbejdsplads, interesser, samt på deres fødselsdag.

Facebook Reklame & Annoncer er den mest præcise segmentering indenfor medie og internet annoncering, hvilket betyder, at dine reklamepenge bruges bedst muligt, da dine annoncer kun præsenteres overfor potentielle kunder, der er i din målgruppe.

Priserne på Facebook Annoncer afhænger af, hvor præcist du har segmenteret din reklame kampange. Jo mere præcist der er segmenteret, desto billigere bliver prisen. Prisen pr. klik ligger typisk et sted mellem kr. 2 og kr. 5.

eConstruction kan hjælpe dig med oprettelse og administration af din Facebook Reklame kampagne, samt optimering af din landingsside og konvertering af de besøgende til salg.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Facebook Pages Markedsføring

Facebook Pages Markedsføring

Bliv synlig i din målgruppes hverdag og forøg loyaliteten samt gensalg med en Facebook Page. Vi opretter din Facebook Page og implementerer den i din online markedsføring med mulighed for vedligeholdelse.

Kontakt for pris
Facebook Reklame & Annoncer

Facebook Reklame & Annoncer

Segmenter din kampagne præcist og få mest muligt ud af dit budget. Vi opretter din kampagne, laver løbende opfølgning og justering, samt optimering af landingsside og konverteringsrate.

Kontakt for pris

eConstruction Hjemmeside Design · kontakt os via e-mail · Tlf. +45 23 72 23 81 · Frederiksgade 88, 5. sal · DK-8000 Århus C · Copyright © 2023 · Sitemap